Glavni sadržaj | Tražilica

Oktal Pharma

Zastupstva

Abbott MediSense

Tvrtka MEDISENSE dio je tvrtke ABBOTT LABORATORIES sa sjedištem u Chicagu, Illinois, SAD. ABBOTT LABORATORIES je osnovao 1888. godine čikaški liječnik dr. Wallace Calvin Abbott. Danas je ABBOTT inovativna multinacionalna farmaceutska kompanija sa preko 70.000 zaposlenih u 130 zemalja, od toga 5.400 vrhunskih znanstvenika u 67 laboratorija.

» opširnije

AMO

Advanced Medical Optics (AMO), međunarodna tvrtka sa sjedištem u Orange County, Kalifornija, SAD, bavi se proizvodnjom sredstava za njegu kontaktnih leća i oftalmoloških kirurških proizvoda. Zapošljava preko 2.100 zaposlenika diljem svijeta, ima urede u preko 20 zemalja, a putem distributera prodaje svoje proizvode u više od 60 zemalja.

» opširnije

Hermes

HERMES Arzneimittel jedna je od vodećih njemačkih farmaceutskih tvrtki s područja preventivne medikacije. Osnovao ju je 1907. godine Franz Gradinger s osnovnom idejom obiteljskog poduzetništva, koja se kao takva zadržala sve do danas.

» opširnije

Medopharm

Medopharm je srednje velika njemačka farmaceutska tvrtka. Osnovana je 1932. godine u Münchenu pod imenom Dr. Boether GmbH, a od 1938. godine nosi ime Medopharm GmbH.

» opširnije

Mentholatum

Povijesni tragovi - Počeci tvrtke MENTHOLATUM datiraju iz 1800. godine u Kanzasu (SAD), kada je Albert Alexander Hyde sretnim slučajem započeo proizvodnju sapuna i kreme za brijanje. Vrlo brzo predstavio je i Mentholatum mast, proizvod napravljen kombinacijom mentola (Menthol) i naftnog želea (Petrolatum Jelly), a iz koje je nastao i današnji naziv tvrtke.

» opširnije

Merz Pharmaceuticals

Korporacija MERZ PHARMA, koja se sastoji od Merz Pharmaceuticals, Merz Consumer Care i Merz Dental, jedna je od vodećih njemačkih farmaceutskih tvrtki. U poslovanju ove tvrtke snažan naglasak stavlja se na vlastiti razvoj i istraživanje novih lijekova.

» opširnije

Nepentes

Tvrtka Nepentes je utemeljena 1991. i u početku je djelovala u vidu veledrogerije za područje Varšave i njezine bliže okolice.

» opširnije

Pierre Fabre - Dermo-Cosmetique

Pierre Fabre, farmaceut iz Castresa na jugozapadu Francuske, osnovao je Laboratories Pierre Fabre Medicament. Grupa PIERRE FABRE svoj rad započela je kao nacionalni laboratorij u Francuskoj, a kasnije (1970.-1973.) se proširila na međunarodna tržišta: Španjolska, Italija, Njemačka, Švicarska.

» opširnije

Pierre Fabre - Avéne

Proizvodi AVÉNE dermokozmetički su proizvodi što znači da zadovoljavaju visoke kriterije primjene u dermatologiji.

» opširnije

Pierre Fabre - Avéne Couvrance

Linija proizvoda za medicinsko prekrivanje nepravilnosti i korekciju tena koju su izradili liječnici u želji za pronalaskom šminke prilagođene i najosjetljivijoj koži,
za koju dosad nije bilo odgovarajućih proizvoda, nastojeći održati visoke standarde čistoće i kvaltete poizvoda.
Pionir u medicinskom šminkanju, Couvrance, afirmirao se kao specijalist korektivne kozmetike, prikrivajući sitne nedostatke ( manje pogreške, bubuljice, mrlje, crvenilo, podočnjake…), kao i one veće ( madeži, proširene kapilare, vitiligo, crvenilo ili poslijeoperativne modrice…).
Kao potpora vašem problemu, proizvodi Couvrance neprocjenjivo su pomagalo.

» opširnije

Pierre Fabre - A-Derma

Aktivna dermatološka njega
A-DERMA je linija proizvoda za njegu i čišćenje reaktivne i oštećene kože, čiji je osnovni aktivni sastojak prirodni ekstrakt zobi.

» opširnije

Pierre Fabre - Ducray

Proizvodi DUCRAY dermokozmetički su proizvodi što znači da zadovoljavaju visoke kriterije primjene u dermatologiji.
Namijenjeni su njezi kose i vlasišta, a nude i rješenja kod različitih dermatoloških problema kao što su seborojički dermatitis, prhut, gubitak kose i osjetljivo vlasište.

» opširnije

Pierre Fabre - Elancyl

Proizvodi ELANCYL kozmetički su proizvodi namijenjeni tonizirajućoj njezi tijela. Svi proizvodi sadrže ekstrakt bršljana poznat po sadržaju saponina i polifenola koji jačaju tonus kože i pojačavaju mikrocirkulaciju.

» opširnije

Pierre Fabre - Klorane

Proizvodi KLORANE kozmetički su proizvodi namijenjeni njezi kose i vlasišta. KLORANE proizvodi za njegu kose i vlasišta prirodni su proizvodi koji sadrže isključivo ekstrakte ljekovitih biljaka. KLORANE šamponi imaju izuzetno nježnu osnovu za pranje što im omogućuje svakodnevnu i neograničenu primjenu.

» opširnije

Queisser Pharma

Tvrtku Queisser osnovao je Alfred Queisser 1897. u Hamburgu. S obzirom na to da je po zanimanju bio farmaceut, odlučio je specijalizirati se u proizvodnji proizvoda namijenjenih očuvanju zdravlja i njezi tijela. Poslije mu se priključio ljekarnik Josef Peter Hennes, koji se posebno bavio uzgojem bilja i proizvodnjom biljnih preparata.

» opširnije

Roha Arzneimittel

ROHA Arzneimittel je njemačka tvrtka sa sjedištem u Bremenu, specijalizirana u proizvodnji biljnih ljekovitih pripravaka već dulje od 70 godina.

» opširnije

Schülke & Mayr

SCHÜLKE & MAYR, kemijsko-farmaceutska tvrtka sa sjedištem u Norderstedtu pored Hamburga (Njemačka), jedna je od vodećih europskih proizvođača dezinficijensa, sredstava za higijenu i specijalnih konzervansa za primjenu u humanoj medicini, veterini, prehrambenoj i kozmetičkoj industriji.

» opširnije

Sigmapharm Arzneimittel

Tvrtku SIGMAPHARM osnovali su 1950. godine prof. dr. Herbert J. Pichler, liječnik Klinike za ORL Kliničke bolnice u Beču i dr. Herbert Punzengruber, kemičar. 60-tih godina prošloga stoljeća, u vrijeme začetaka astronautike, prof. dr. Pichler je u Austriji postao poznat po nadimku “Moonpichler” na temelju uloge komentatora uzbudljivog TV prijenosa prvog slijetanja na Mjesec (u to vrijeme radio je na poslovima TV emitiranja u Innsbrucku). Povezanost astronautike, zračne medicine i svemirskog istraživanja pridonijela je razvoju mnogih projekata i novih oblika lijekova, a od samog početka naglasak je bio na otorinolaringologiji.

» opširnije

CromaPharma

CromaPharma je farmaceutska tvrtka sa sjedištem u Loebendorfu, Austrija, 25 km od Beča. Tvrtka je osnovana 1976. godine u svrhu istraživanja, razvoja i proizvodnje viskoelastičnih proizvoda i sterilnih otopina za kiruršku primjenu.

» opširnije

Nestle Nutrition

Sve je počelo davne 1867. godine, kad je gospodin Henri Nestlé proizveo prvo mlijeko namijenjeno dojenčadi i time spasio život susjedova djeteta. Od tada, Nestlé Nutrition kao kompanija ima za cilj proširiti svoj posao koji se temelji na ljudskim vrijednostima i principima.

» opširnije

Lucas

Oktal pharma Sarajevo je ekskluzivni zastupnik i distributer kompanije Lucas Intertrade za Bosnu i Hercegovinu.

» opširnije

Bioclin

BioClin je nizozemska tvrtka osnovana 1989. u Delftu. Koncept tvrtke temelji se na bioaktivnom pristupu. Riječ je o inovativnom smjeru u razvoju (para)farmaceutskih proizvoda, proizvoda za osobnu njegu i lijekova.

» opširnije

Sopharma

Sopharma je jedna od vodećih bugarskih farmaceutskih kompanija, poznata po proizvodnji visokokvalitetnih lijekova.

» opširnije

Steigerwald

Tvrtka Steigerwald se, od samog začetka prije 50 godina, bavi razvojem, proizvodnjom i marketingom biljnih lijekova.

» opširnije

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica