Glavni sadržaj | Tražilica

Oktal Pharma

Opširnije o proizvodu

Doppelherz® system C+cink+E vitamini

Doppelherz® system C+cink+E vitamini

Tablete s produljenim djelovanjem za jačanje obrambene sposobnosti organizma; dodatak prehrani.

Za normalno funkcioniranje obrambenog sustava organizma i zaštitu stanica nužna je zadovoljavajuća opskrba životno važnim prehrambenim tvarima.

PRAVILNA KOMBINACIJA IMA POŽELJNI UČINAK

Redovitim uzimanjem Doppelherz® system C+cink+E tableta organizam svakodnevno opskrbljujemo potrebnim prehrambenim tvarima, nužnim za njegovu obranu i zaštitu stanica tijekom cijelog dana.

Vitamini C i E važni su čimbenici staničnog obrambenog sustava i neizostavni za njegovu normalnu funkciju. Uz vitamin C, cink kao element u tragovima također ima posebno značenje u očuvanju obrambenih snaga organizma. Te prehrambene tvari kombinirane su s folnom kiselinom, koja ima važnu ulogu u obnovi i rastu stanica, te selenom, koji je nužan za zdrav metabolizam stanica.

JEDNA TABLETA SADRŽI

5,0 mg cinka, 400 mg vitamina C, 36 mg vitamina E, 30 µg selena i 400 µg folne kiseline.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE

Dnevno, nakon obroka, progutati jednu cijelu tabletu s dovoljno tekućine. Tableta se prema potrebi može i prepoloviti.

NAPOMENA ZA DIJABETIČARE

1 tableta odgovara 2,9 kcal /12,0 kJ

U ČEMU JE PREDNOST  TABLETA S PRODULJENIM OSLOBAĐANJEM?

Određeni vitamini i minerali ne mogu se u organizmu zadržati dulje vrijeme, pa se prevelike količine uzete odjednom izlučuju neupotrijebljene iz organizma. Zbog toga se tijekom dana preporučuje ravnomjerno rasporediti unos voća i povrća, ali i vitamina putem dodataka prehrani. Doppelherz® depo tablete proizvedene su posebnim postupkom, tako da njihova struktura omogućuje postupno oslobađanje djelatnih tvari. Vitamini i minerali polagano se oslobađaju iz tableta i stoje organizmu na raspolaganju tijekom cijelog dana.

PAKIRANJE

30 tableta.

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica