Glavni sadržaj | Tražilica

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Mentholatum

Mentholatum

Povijesni tragovi - Počeci tvrtke MENTHOLATUM datiraju iz 1800. godine u Kanzasu (SAD), kada je Albert Alexander Hyde sretnim slučajem započeo proizvodnju sapuna i kreme za brijanje. Vrlo brzo predstavio je i Mentholatum mast, proizvod napravljen kombinacijom mentola (Menthol) i naftnog želea (Petrolatum Jelly), a iz koje je nastao i današnji naziv tvrtke.

Poslovni program
Tvrtka MENTHOLATUM u današnje vrijeme orijentirana je na istraživanje, proizvodnju i promociju lokalnih analgetika, proizvoda za olakšavanje bolova u mišićima i zglobovima. Posluje u svim segmentima tržišta ovakvih i sličnih proizvoda, sudjelujući s proizvodima koji izazivaju osjećaj topline ili hladnoće, kremama, flasterima i sprejevima, a odnedavno i sa vrlo aktualnim ibuprofen gelom.

Mentholatum Inc. (korporacija)
MENTHOLATUM Inc. posluje u cijelom svijetu, s tim da se 50% poslovanja odnosi na SAD, a preostalih 50% na ostatak svijeta. Sada je u vlasništvu "Rhoto Pharmaceuticals Osaka", šeste po redu japanske tvrtke, koja proizvodi pomoćna ljekovita sredstva.

Europa
MENTHOLATUM Europe je tvrtka čiji su proizvodi namijenjeni očuvanju zdravlja. Vrhunski je opremljena i smještena u zelenom pojasu, 18 km južno od Glasgowa, glavnog poslovnog grada Škotske. Tvrtka proizvodi prema zahtjevima dobre farmaceutske proizvodne prakse (GMP) i posjeduje mnoge certifikate kakvoće proizvoda. Najveći dio prometa u Europi ostvaruje u Velikoj Britaniji, a potom u skandinavskim zemljama i centralnoj Europi. http://www.mentholatum.co.uk
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica