Glavni sadržaj | Tražilica

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu Merz Pharmaceuticals

Merz Pharmaceuticals

Korporacija MERZ PHARMA, koja se sastoji od Merz Pharmaceuticals, Merz Consumer Care i Merz Dental, jedna je od vodećih njemačkih farmaceutskih tvrtki. U poslovanju ove tvrtke snažan naglasak stavlja se na vlastiti razvoj i istraživanje novih lijekova.

MERZ PHARMACEUTICALS - Specijalizirao se u razvoju i proizvodnji lijekova za neurološke i psihijatrijskih bolesti. Drugo veliko područje je dermatologija, u sklopu kojeg se ova tvrtka specijalizirala za probleme ožiljaka, akni, gubitka kose te kožnih gljivičnih oboljenja. Treću skupinu lijekova čine oni namijenjeni liječenju nekih metaboličkih bolesti.

MERZ CONSUMER CARE - Proizvode za prevenciju zdravstvenih problema i održavanje zdravog i svježeg izgleda MERZ nudi pod nazivima dviju linija: Merz Spezial i Tetesept®. Riječ je o proizvodima koji zadovoljavaju najviše standarde kvalitete i dalje se stalno razvijaju.

ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ (R&D)
Merz velika sredstva i napore ulaže u inovacije na području farmaceutske industrije. Značajna su ulaganja u istraživanja novih proizvoda za liječenje bolesti koje podrazumijevaju dugotrajno i zahtjevno liječenje, a obzirom na rastuću svijest o potrebi čuvanja vlastitog zdravlja i u razvoj proizvoda namijenjenih samoliječenju i preventivi.

INTERNACIONALNE AKTIVNOSTI
Proizvodi ove tvrtke danas se mogu naći u preko 100 zemalja cijeloga svijeta. U nekima od njih MERZ je prisutan putem podružnica ili preko zastupnika koji se bave promocijom i distribucijom MERZ proizvoda za pripadajuća im područja.

PRINCIPI TVRTKE

  • Fokus poslovanja staviti na specificne potrebe pacijenata.
  • Razvoj, proizvodnja i promocija proizvoda visoke kvalitete koji omogućuju svojim korisnicima najveće moguće
    zadovoljstvo.
  • Specijaliziranje u uskim područjima.
  • U području istraživanja i razvoja cilj je pronaći inovativna rješenja koja pridonose poboljšanju zdravlja i kvalitete života.
http://www.merz.de
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica