Glavni sadržaj | Tražilica

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu

ZAŠTITA OD SUNCA

U Avéne dermatološkim laboratorijima otkrivena je jedinstvena kombinacija zaštitnog faktora kemijskog podrijetla (TINOSORB-M* i TINOSORB-S*)  i patentiranog MPI* mineralnog zaštitnog faktora. Kombinacija je nazvana MPI-SORB*. Svi proizvodi za zaštitu od sunca Avene sadrže i PRE-TOKOFERIL, jedini fotostabilni prekusor vitamina E, koji dodatno štiti od utjecaja slobodnih radikala.

Kako bi vam pružili više sigurnosti i jasnoće Avene dermatološki laboratoriji prihvatilli su novu europsku klasifikaciju ograničavanja oznake za visinu faktora zaštite po kojoj je najveća oznaka za faktor zaštite oznaka 50+.

"Narančasta linija" proizvoda za zaštitu od sunca Avéne sadrži MPI-SORB*, kombinaciju mineralnog i kemijskog zaštitnog faktora. Izrazito je fotostabilna i vodootporna, pruža dugotrajnu zaštitu od cijelog spektra ultraljubičastih zraka, kratkih i dugih UVA i UVB zraka, a sadržajem PRE-TOKOFERILA daje i pojačanu zaštitu od slobodnih radikala.

KREMA ZA ZAŠTITU OD SUNCA  SPF 50+
(pakiranje: 50 ml)

EMULZIJA ZA ZAŠTITU OD SUNCA  SPF 50+
(pakiranje: 50 ml)

SPREJ  ZA ZAŠTITU OD SUNCA  SPF 50+
(pakiranje: 100 ml)

DJEČJE MLIJEKO ZA ZAŠTITU OD SUNCA  SPF 40
(pakiranje: 100 ml)

STIK ZA ZAŠTITU OD SUNCA  SPF 40
 (pakiranje: 3 g)

EMULZIJA ZA ZAŠTITU OD SUNCA  SPF 20
(pakiranje: 50 ml)


"Bijela linija" proizvoda za zaštitu od sunca Avene sadrži samo MPI*  (mineralni zaštitni faktor) i PRE-TOKOFERIL, što ove proizvode čini sigurnim i prikladnim za zaštitu vrlo osjetljive i alergijama sklone kože.

KREMA ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 50
(pakiranje: 50 ml)
 
KOMPAKTNI REM  PUDER SPF 50
(pakiranje: 10 g)

Nakon svakog izlaganja suncu upotrijebiti:
UMIRUJUĆE MLIJEKO ZA NJEGU POSLIJE SUNČANJA
(pakiranje: 150 ml)

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica