Glavni sadržaj | Tražilica

Oktal Pharma

Opširnije o zastupstvu AMO

AMO

Advanced Medical Optics (AMO), međunarodna tvrtka sa sjedištem u Orange County, Kalifornija, SAD, bavi se proizvodnjom sredstava za njegu kontaktnih leća i oftalmoloških kirurških proizvoda. Zapošljava preko 2.100 zaposlenika diljem svijeta, ima urede u preko 20 zemalja, a putem distributera prodaje svoje proizvode u više od 60 zemalja.

Nastala je 2002. godine izdvajanjem iz tvrtke Allergan (koja se sada bavi proizvodnjom oftalmoloških lijekova i Botoxa) i naslijedila Allerganove proizvodne pogone u Anascou, Puerto Ricu i Hangzhou (Kina). Istraživanja i razvoj medicinskih proizvoda već su bili odvojeni unutar prijašnje tvrtke, a nakon razdvajanja AMO intenzivira razvoj oftalmoloških medicinskih proizvoda, što mu je priskrbilo trenutno drugo mjesto u svijetu u proizvodnji intraokularnih leća, kao i drugo mjesto u proizvodnji sredstava za njegu kontaktnih leća. Krajem 2003. širi proizvodnju kupnjom novih proizvodnih pogona u Španjolskoj.

Primjenjujući vrhunsku tehnologiju i uz iskusno vodstvo, AMO je na tržište plasirao mnoštvo poznatih proizvoda i marki (kao npr. Complete, Lens Plus, Array, Sensar...). Inženjeri i znanstvenici AMO-a i dalje predano rade na razvoju novih proizvoda i usluga kojima će poboljšati kvalitetu života svojih potrošača. Vjeruju da budućnost uspjeha ovisi o stvaranju radne okoline koja privlači najbolje i najbistrije umove, koji dijele zajedničku strast prema korištenju svojih talenata za primjenu tehnologije u svrhu smanjenja ljudske patnje. http://www.amo-inc.com
^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica