1-DAY ACUVUE® MOIST® FOR ASTIGMATISM

30 komada

Kontaktne leće za dnevno nošenje; za osobe sa astigmatizmom.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o medicinskom sredstvu,  a o rizicima i nuspojavama pitajte svog ljekara ili farmaceuta

ACUVUE Brand Contact Lenses pakovane su u pojedinačna sterilna blister pakiranja. Leće se nalaze u puferiranoj fiziološkoj otopini s povidonom. Za optičku korekciju refrakcijske ametropije (miopije i hiperopije) kod fakičnih i afakičnih osoba bez bolesti oka i s mogućim astigmatizmom. 

Detaljne upute za ispravnu upotrebu ACUVUE kontaktnih leća, u obliku  Korisničkog priručnika i upute za upotrebu, zatražite u svojoj optici.

Detaljne upute za ispravnu uporabu ACUVUE kontaktnih leća zatražite u svojoj optici. Pravilna uporaba i njega kontaktnih leća i proizvoda za njegu leća, uključujući spremnike za leće, bitna je za sigurnu upotrebu. Problemi zbog nošenja kontaktnih leća ili uporabe proizvoda za njegu leća mogu uzrokovati ozbiljne ozljede oka.
Sve ACUVUE kontaktne leće imaju UV zaštitu kako bi rožnicu i oko zaštitile od prijenosa štetnih UV zraka. Kontaktne leće s UV zaštitom NISU zamjena za zaštitne UV apsorbirajuće naočale ili sunčane naočale, jer ne štite površinu cijelog oka, s obzirom da ne pokrivaju površinu cijelog oka. Trebali biste i dalje nositi UV apsorbirajuće naočale prema preporuci vašeg zdravstvenog radnika.

Kontaktne leće (38% vode) u puferiranoj fiziološkoj otopini s povidonom.
Materijal: etafilcon A

Za pacijente kojima je potrebna dodatna njega koja pruža jasan i stabilan vid bez obzira na pokrete oka ili glave.  Unikatna ACCELERATED STABILISATION DESIGN (ASD) tehnologija pruža čist i stabilan vid bez obzira na pomicanja oka ili glave. ACCELERATED STABILISATION DESIGN(Dizajn ubrzane stabilizacije) Koristi prirodne pritiske treptaja oka na četiri stabilizacijske zone.