FERTI·LILY ČAŠICA ZA ZAČEĆE

1 čašica

Ferti·Lily čašica za začeće je medicinski proizvod dizajniran za dovođenje veće kolićine sperme izravno do grlića maternice. Namijenjena je za višekratnu uporabu do 6 ciklusa.

ŠTO JE FERTI·LILY ČAŠICA ZA ZAČEĆE I ZA ŠTO SE KORISTI

Ferti·Lily čašica za začeće pomoć je pri začeću. Čašica je dizajnirana za dovođenje veće količine sperme izravno do grlića maternice. Lako se stavlja prstima u rodnicu nakon spolnog odnosa. Izrađena je od mekog, savitljivog silikona i dokazano je ugodna za stavljanje, nošenje i uklanjanje.

Ne sadrži hormone, klinički dokazano povećava šanse začeća za +48 %. 
 

KAKO PRIMIJENITI FERTI·LILY ČAŠICU ZA ZAČEĆE? 

Prije prve primjene prokuhajte čašicu u kipućoj vodi, osušite i spremite u priloženu pamučnu vrećicu. Ne zaboravite čuvati čašicu blizu kreveta kako ne biste trebali ustajati nakon spolnog odnosa. Imajte spolni odnos. Nakon što je vaš partner ejakulirao u vas, uzmite čašicu bez sjedanja ili ustajanja kako biste izbjegli curenje sperme iz rodnice. Okrenite čašicu iznutra prema van da izgleda poput kišobrana. Držite Ferti·Lily čašicu s produženim držačem okrenutim prema nogama i jednim prstom unutar kišobrana. Pažljivo gurnite čašicu u rodnicu. Kada dosegnete vrh rodnice, pažljivo povucite produženi držač da se čašica vrati u svoj izvorni oblik dok istodobno držite čašicu na mjestu s umetnutim prstom.

KADA PRIMIJENITI FERTI·LILY ČAŠICU ZA ZAČEĆE?

Čašicu primijenite tijekom ovulacijske faze menstruacijskog ciklusa.

KAKO IZVADITI FERTI·LILY ČAŠICU ZA ZAČEĆE?

Operite ruke vodom i sapunom. U udobnom položaju, dok stojite iznad ili sjedite na zahodskoj školjci, pomoću trbušnih mišića/mišića dna zdjelice u seriji pažljivih tiskanja prema dolje spustite čašicu (kao kod pražnjenja crijeva). Prstom (prstima) dohvatite produženi držač. Rodnica je duga samo oko 8 do 10 cm tako da će možda držač već biti dostupan. Ako nije, umetnite kažiprst u rodnicu kako biste ga dosegli. Polako povlačite produženi držač dok ne osjetite dno čašice na otvoru rodnice. Prstima na udubinama uhvatite čašicu pri njezinu dnu da biste je preklopili prema unutra i tako olakšali izvlačenje. 

Druga mogućnost je da jednim prstom povučete rub čašice prema dolje kako biste oslobodili nepropusni spoj. Nježno uklonite čašicu iz rodnice držeći je uspravno kako biste spriječili izlijevanje dok niste iznad WC školjke ili umivaonika. Vrlo je vjerojatno da ćete nakon uklanjanja unutar čašice vidjeti malo tekućine. To je mješavina sjemena, presjemenske tekućine i cervikalne sluzi. Ispraznite sadržaj, temeljito operite čašicu toplom vodom (tijekom 15 do 20 sekundi) i spremite je prema uputama.                                                                                                                                                    

KAKO OČISTITI FERTI·LILY ČAŠICU ZA ZAČEĆE?


Operite Ferti·Lily čašicu s toplom vodom. Mali otvori ispod ruba moraju biti stalno čisti i prohodni kako bi se spriječilo nastajanje vakuuma prilikom uklanjanja čašice. Pažljivo razvucite svaki otvor i operite ga pod mlazom tekuće tople vode kako biste uklonili sve nečistoće. 

Na kraju plodnog razdoblja preporučuje se oprati, prokuhati i osušiti Ferti·Lily čašicu prema uputama. Čuvajte je u priloženoj pamučnoj vrećici, NE u plastičnoj vrećici ili hermetički zatvorenoj posudi.           

Tokom prve primjene možete osjetiti blage grčeve. 

Ferti·Lily čašicu nemojte vaditi na silu. Ako prilikom vađenja osjetite vakuum ili otpor, može pomoći da stavite prst i preklopite rub čašice kako bi se oslobodila prije nego je nježno povučete za produženi držač. Čašica se lakše približi otvoru rodnice kad se opustite i čučnete.
       
Nemojte na silu povlačiti produženi držač čašice jer može puknuti ako ga presnažno povučete. Čašicu izvadite polagano povlačeći produženi držač. Nemojte snažno povlačiti okrugli dio na kraju produženog držača, nego malo po malo povlačite produženi držač.                                     

Ferti·Lily čašica nije proizvod za kontracepciju i ne štiti od spolno prenosivih bolesti.   
 
Ferti·Lily čašica i sindrom toksičnog šoka (TSS): nije poznata povezanost između TSS-a i čašice kao što je Ferti·Lily čašica. Ako vam je prethodno dijagnosticiran TSS, prije primjene Ferti·Lily čašice savjetujte se s liječnikom. TSS se rijetko događa, obično povezano s uporabom tampona, a simptomi se moraju uzeti u obzir s velikom pažnjom. 

Ako iskusite bilo koji od sljedećih simptoma, odmah izvadite Ferti·Lily čašicu i obratite se liječniku:

  • iznenadno povraćanje
  • proljev
  • visoka temperatura
  • glavobolja
  • osip nalik opeklinama
  • bolovi u mišićima
  • smetenost ili napadaji.

Nemojte primijeniti Ferti·Lily čašicu ako imate infekciju kvasnicama ili bakterijsku infekciju. Nastavite primjenu nakon što infekcija potpuno nestane.

Ako ste primijenili Ferti·Lily čašicu dok ste imali infekciju, preporuka je čašicu zamijeniti s novom kako bi osigurali da se infekcija ne ponovi.

Ako iskusite bilo koji štetni događaj, prekinite primjenu i obratite se svom liječniku.      

100 % medicinski silikon.

Ferti·Lily čašica za začeće je jedini medicinski proizvod koji pomaže začeti kod kuće, a da pri tome ne ometa intimnost. Dovodi više sperme do grlića maternice i time povećava šanse začeća za 48 %. Osim toga, sperma zaštićena u Ferti·Lily čašici je kraće vrijeme i kontaktu sa sekretom rodnice čiji je pH nepovoljan za spermu.

Jednostavna je i sigurna za primjenu i ne sadrži hormone. 

Ferti·Lily čašica može ostati unutar rodnice do sat vremena, čime se produžuje vrijeme kontakta spermija s cervikalnom sluzi.

Nakon stavljanja možete mokriti, tuširati se, spavati ili obavljati svoj posao bez brige o gubitku sperme. Namijenjena je za višekratnu uporabu, do šest ciklusa.

Upitnik o ličnom iskustvu (201 žena koja je koristila Ferti·Lily čašicu za začeće) 

  • jednostavnost primjene - 86 % smatra da je čašica jednostavna za primjenu
  • ugoda - 9/10 žena smatra da je čašica ugodna za nošenje
  • zadovoljstvo korisnika - 4,4 od 5 zvjezdica je prosječna ocjena korisnika zaFerti·Lily čašicu za začeće.                                                                                                                                                                                                      

Prospektivno opservacijska studija

Studija je pokazala da Ferti·Lily čašica za začeće povećava šanse za začeće u usporedbi s očekivanom stopom trudnoće. U studiji je Ferti·Lily čašicu za začeće koristilo 65 parova, od kojih su 23 para ostvarila začeće, čime je postignuta stopa trudnoće od 35,4 % u usporedbi s očekivanom stopom trudnoće od 23,9 %. Zaključak studije je kako je Ferti·Lily čašica siguran, ugodan i za uporabu jednostavan medicinski proizvod koji značajno povećava stopu trudnoće, čak i kod parova s problemom plodnosti.

Ako pokušavate zatrudnjeti i ovulirate, FERTI·LILY čašica za začeće može vam pomoći da zatrudnite na siguran i prirodan način. Korištenjem čašice tijekom vaših plodnih dana, vjerojatnost da ćete zatrudnjeti je 1,5 puta veća.
FERTI·LILY čašica za začeće dolazi u jednoj veličini i prikladna je za sve žene bez obzira na visinu, težinu, dob ili bilo što drugo. Pri umetanju čašica tijesno prianja uz stijenke kanala rodnice i otvori se na vrhu rodnice blizu grlića maternice, ispunjavajući potreban prostor.              
Nakon spolnog odnosa rodnica je općenito dobro navlažena, a također je i veća od uobičajene, pa obićno nije neugodno umetnuti ili izvaditi FERTI·LILY.      
FERTI·LILY čašica za začeće može se ponovno koristiti do šest ciklusa, pod uvjetom da čašicu koristite otprilike tri puta po ciklusu. Nakon toga silikon može izgubiti svojstva, zato čašicu zamijenite kad završite šesti ciklus. Ako u bilo kojem trenutku primjetite bilo kakve znakove propadanja ili oštećenja silikona, poput poderotine, neobičnog mirisa ili promjene boje, odbacite čašicu i zamjenite je.                                                                 
FERTI·LILY čašicu možete koristiti kad god želite i koliko god često želite. Ali vrijedi napomenuti da je kvaliteta sperme bolja svaki drugi dan, a plodni dani obično traju 5-6 dana. Korištenje čašice svaki drugi dan tijekom tih šest dana maksimalno će povećati vaše šanse da zatrudnite.                                                                                                                           
Normalno je da nešto tekućine ostane u čašici nakon uklanjanja i nema razloga za brigu. To je mješavina ejakulata, tekućine uslijed uzbuđenja i cervikalne sluzi koja se skuplja u čašici kada je umetnete nakon spolnog odnosa.
Apsolutno, FERTI·LILY čašica za začeće drži spermu na mjestu, dajući vam slobodu da radite sve što želite.
Ne. Još uvijek možete mokriti ili obaviti nuždu s FERTI·LILY čašicom u sebi. 

VEZANI SADRŽAJI

SUMNJA NA NEPLODNOST STRAHOVI I NADE

Većina statistika pokazuje kako je vrlo visok postotak uzroka neplodnosti upravo loša kvaliteta sjemena, i to različitih stupnjeva

Saznajte više

KAD SE REPRODUKCIJA NAĐE U KRIZI

Potrebno je odabrati dijagnostičke postupke i preporučiti metodu liječenja koja ima najviše izgleda za postizanje zajedničkog cilja

Saznajte više