FEMMENESSENCE MACALIFE®

120 kapsula

Femmenessence MacaLife kapsule su dodatak prehrani. Sadrže ekstrakt biljke Maca (Lepidium meyenii) koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sistema. Namijenjene su ženama između 44. i 54. godine života.

ŠTO SU FEMMENESSENCE MACALIFE KAPSULE I ZA ŠTO SE KORISTE?

Femenessence MacaLife kapsule su dodatak prehrani koji sadrži ekstrakt biljke Maca (Lepidium meyenii), a koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sistema.

KAKO KORISTITI FEMMENESSENCE MACALIFE KAPSULE?

Uzeti 2 puta dnevno po 2 kapsule izvan obroka (prije doručka i rano poslijepodne) s čašom vode. Koristiti neprekidno tijekom 4 mjeseca s pauzom od 7 dana između ciklusa. U slučaju poboljšanja simptoma nakon 3 do 4 mjeseca doza se može smanjiti na pola.

KADA KORISTITI FEMMENESSENCE MACALIFE KAPSULE I KOLIKO DUGO?

Koristiti po potrebi. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

KADA NE BI TREBALI KORISTITI FEMMENESSENCE MACALIFE KAPSULE?
                                                   
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod bolesti štitnjače, trudnicama, dojiljama i djeci. Ako ste trudni ili dojite, opće je pravilo da se prije uzimanja bilo kojeg lijeka najprije posavjetujejete s liječnikom.

UPOZORENJA

Čuvati izvan pogleda i dohvata djece.

Ekstrakt korijena make (Lepidium peruvianum), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza) 
Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi = 4 kapsule, ekstrakt korijena make 2000 mg

Femmenessence dodatak prehrani je potpuno prirodan proizvod vrhunske i svjetski priznate kvalitete koji doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sistema kod žena. 

U svojoj paleti Femmenessence nudi proizvode specifično namjenjene različitim periodima u životnom ciklusu žene: 

  • Femmenessence MacaHarmony - za žene u reproduktivnoj dobi,
  • Femmenessence MacaLife - za žene između 44 i 54 godine života i
  • Femmenessence MacaPause - za žene iznad 55. godine života. 

Femmenessence MacaHarmony, MacaLife i MacaPause su proizvodi s potpuno prirodnim sastojcima i ne sadrže dodane šećere, boje, hormone ili druge hemijske pripravke.

Glavni sastojak Femmenessenca je biljka maca (maka) - također poznata i kao "Lepidium peruvianum". Maca se uzgaja isključivo u središnjim peruanskim Andama na visini od preko 3000 metara u vrlo oštrim klimatskim uvjetima. Njena sposobnost prepoznavanja potreba svakog pojedinačnog organizma priskrbila joj je nadimak “pametne biljke“.

Korijen mace u sebi sadrži vitamine B1, B2, B12 i C, alkaloide, mikro i makro nutrijente, ugljikohidrate, bjelančevine, vlakna, masne kiseline, fruktozu, škrob, tanin, natrij, kalij, kalcij, bakar, cink, željezo, mangan, silicij i magnezij.

Femmenessence se ne koristi hemikalijama u bilo kojem proizvodnom postupku. Upotrebljava se u vegetarijanskim kapsulama pakiranim u blistere koji sprječavaju ulazak kisika. Kapsule ne sadržavaju nikakve ekscipijense, aditive, konzervanse, magnezij stearat ili silicijev dioksid – samo 100% prirodni i organski čisti Femmenessence.

VEZANI SADRŽAJI

MENOPAUZA KAO ŽIVOTNA PREKRETNICA

Temeljno načelo menopauzalne medicine jest poboljšati kvalitetu života, a prvo i osnovno pravilo je promjena loših životnih navika

Saznajte više

INVENTURA ŽIVOTA

Gotovo svi u srednjoj životnoj dobi dožive previranja - većina bez ozbiljnijih patnji, a neki s vrlo izraženim emocionalnim tegobama

Saznajte više

KAD PROMJENE ZAKUCAJU NA VRATA

Promjena hormonalnog ritma u vrijeme perimenopauze kod žena može izazvati bolan osjećaj gubitka samokontrole

Saznajte više