BIOLECTRA® MAGNEZIJ 400 MG ULTRA DIREKT

20 vrećica

Dodatak prehrani sa sladilima. Sadrži 400 mg magnezija. Okus limuna ili naranče. U obliku mikrogranula koje se lako konzumiraju.

Normalna, dnevna potreba za magnezijem iznosi oko 300 do 400 miligrama. Povećana potreba za magnezijem očituje se u mladih, trudnica, dojilja i starijih osoba. Opskrba ispod donje granice može se očitovati u povećanoj podložnosti stresu, smanjenju otpornosti i oscilacijama općeg zdravstvenog stanja.

Biolectra Magnezij 400 mg ULTRA Direkt sadrži magnezij koji doprinosi:

  • normalnoj funkciji mišića
  • održavanju normalnih kostiju i zubi
  • normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji
  • smanjenju umora i iscrpljenosti
  • ravnoteži elektrolita.

Jednom dnevno progutati sadržaj vrećice. Vrećicu otvoriti u smjeru naznačene strelice. Mikrogranule isipati direktno na jezik i ostaviti da se polako otope.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. 

Upozorenje: Sadrži izvor fenilalanina. Kod prekoračenja doze može imati laksativni učinak.

Magnezijev oksid, tvar za zakiseljavanje (mononatrijev citrat, limunska kiselina), sladilo (sorbitol, aspartam, natrijev ciklamat), zgušnjivač (natrij karboksimetil celuloza), aroma, tvari za sprječavanje zgrudnjavanja (magnezijeve soli prehrambenih masnih kiselina).

1 vrećica sadrži: 400 mg magnezija (107 % PU*)   
*PU = preporučeni dnevni unos

Vrlo ugodan okus limuna / naranče. Praktično, uzima se bez vode, direktno na jezik. Bez šećera. Bez glutena. Bez laktoze.

VEZANI SADRŽAJI

NOVE SPOZNAJE O MAGNEZIJU

Magnezij se u posljednje vrijeme razmatra i u svrhu prevencije i terapije bolesti i stanja s kojima se donedavno nije povezivao

Saznajte više

ISTINE I ZABLUDE O MAGNEZIJU

Magnezij je za čovjeka životno važan mineral: potreban je za normalan rad srca, mišića i živaca, a sudjeluje i u aktivaciji više od 300 enzima koji osiguravaju nesmetan tijek brojnih metaboličkih procesa

Saznajte više

ČUVAR TRUDNOĆE

Osim profilaktički, magnezij se, u kombinaciji s vitaminom B6, uspješno koristi i u liječenju preeklampsije i eklampsije u trudnoći

Saznajte više