SINOMARIN® BABIES

5 ml

100% prirodni nazalni dekongestiv, hipertonična otopina morske vode (2,3 % NaCl). Klinički ispitan i patentiran proizvod.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o medicinskom sredstvu,  a o rizicima i nuspojavama pitajte svog ljekara ili farmaceuta

Sinomarin Babies je 100% prirodan, klinički ispitan nazalni dekongestiv. To je hipertonična otopina morske vode (2,3 % NaCl), bogata korisnim sastojcima (mineralnim solima i elementima u tragovima). Sinomarin Babies ublažava začepljenost nosa (nazalnu kongestiju) i  pritisak u sinusima putem prirodnog mehanizma osmoze. Osim toga, Sinomarin Babies pomaže navlažiti i očistiti nosne šupljine, uklanja nakupljenu sluz, kraste, prašinu, druge nečistoće, alergene i infektivne tvari.
Sinomarin Babies se također može koristiti u atomiziranom obliku (maglica) kako bi se olakšalo disanje. U male djece s akutnim bronhiolitisom, atomizirani Sinomarin Babies može pomoći u smanjivanju edema dišnih puteva i stanjivanju sluzi u dišnim putevima, čime se smanjuje začepljenost dišnih puteva.
Morska voda korištena za Sinomarin Babies prikupljena je iz zaljeva Cancale, uz obalu Bretanje u Francuskoj. Područje je poznato po otvorenom moru i jakim plimnim strujama, čime se dobiva morska voda garantovanog kvaliteta.

1.  Obrišite djetetov nos da bude čist prije primjene Sinomarin Babies.
2.  Odvojite jednu bočicu.
3.  Zakrenite vrh kako biste otvorili bočicu.
4.  Stavite dijete u ležeći položaj, s glavom okrenutom u desnu stranu.
5.  Vrh bočice pažljivo stavite u lijevu nosnicu i pritisnite kako bi oslobodili željenu količinu.
6.  Okrenite djetetovu glavu na drugu stranu te ponovite primjenu u drugoj nosnici.
7.  Postupak ponovite ako je potrebno.
8. Uklonite bočicu iz djetetove nosnice, vratite dijete u uspravan položaj, ostavljajući otopinu da djeluje nekoliko sekundi, a zatim obrišite djetetov nos ili upotrijebite aspirator za uklanjanje sluzi.
Uslučaju primjene inhalatora, molimo slijediti upute za upotrebu kako je navedeno od strane proizvođača.

PREPORUČENO DOZIRANJE
Nekoliko kapi u svaku nosnicu, 2 do 3 puta dnevno, ili prema uputi ljekara. U slučajevima guste i obilne sluzi, veća količina proizvoda može se sigurno primjeniti u svaku nosnicu. U atomiziranom obliku (maglica), do 5 ml 3 puta dnevno ili prema uputi ljekara. Sinomarin  Babies se može kombinovati s bilo kojim tipom inhalatora dostupnim na tržištu.
 

Samo za primjenu u nos i dišne puteve (uz primjenu inhalatora). Svaka bočica je namijenjena samo za jednokratnu upotrebu. Ne koristiti nakon isteka roka trajanja. Čuvati izvan dohvata djece.

Morska voda 70%, pročišćena voda 30%, što odgovara 23 g/L NaCl (2,3%).

VEZANI SADRŽAJI

ZA UDAH S OLAKŠANJEM

Neprohodnost nosa stvara velike smetnje i može biti preduvjet razvoju komplikacija bolesti dišnog sustava, odnosno smetnji njuha, sluha i govora

Saznajte više

HIPERTONIČNA OTOPINA MORSKE VODE - SPAS ZA ZAČEPLJEN NOS

Brojne studije pokazuju odličan učinak 2,3-postotne otopine morske vode u poboljšanju prohodnosti nosa i smanjenju sekrecije, kao i potrebe za korištenjem drugih lijekova, a ukazuju i na odličnu podnošljivost

Saznajte više