Glavni sadržaj | Tražilica

Oktal Pharma

O nama

O nama

"Uvijek ćemo se truditi biti u trendu savremenog poslovanja i svojim klijentima pružiti što kvalitetniju uslugu radi zadovoljenja njihovih želja i potreba."

Stara kineska poslovica kaže: "I najduže putovanje mora početi malim korakom". Upravo je na isti način i na isti put prije sedam godina krenula Oktal Pharma d.o.o. Sarajevo, koja je ustrajnim i predanim radom dinamičnog i mladog tima stručnjaka prerasla u jednu od vodećih nacionalnih veledrogerija u Bosni i Hercegovini. Brza društvena i tržišna kretanja usmjeravala su i dalje usmjeravaju naš razvoj, ali kupac nam je uvijek bio na prvome mjestu jer jedna je od naših osnovnih postavki da možemo poslovati samo ako kupac kupuje. Postojanost poslovne strategije postavila je temelje za razvoj povjerenja kupaca i omogućila širenje partnerskih odnosa na svim razinama.

Za ostvarenje ciljeva kažu da je često bitnije biti prvi nego biti bolji. Isto toliko je važno razvijanje ljudske svijesti kako biste i onda kada u nečemu niste prvi ostvarili svoje vizije i prenijeli entuzijazam na tim koji vodite. Sistemi vrijednosti se mijenjaju, a tehnološki napredak omogućuje nam da imamo više vremena i budemo kreativniji, što je nužno u današnje vrijeme. Nema krize ideja. Postoji samo kriza realizacije. Drugim riječima, opstaju samo oni koji krenu u realizaciju svojih ideja.

^ na vrh stanice | Glavni sadržaj | Tražilica