Podrška edukativnom ciklusu pod nazivom ‘Odgovorno samoliječenje i vještine komunikacije u apoteci’

Oktal Pharma podržala je Farmaceutsko društvo Republike Srpske u organizaciji niza edukacija za magistre farmacije koje je pohađalo 250 učesnika iz Banja Luke, Bijeljine, Trebinja i okoline

Edukacije su bile namijenjene magistrima farmacije i akreditovane od Savjeta za zdravlje sa 5 bodova. Cilj edukativnog ciklusa je bio pomoći magistrima farmacije da podignu nivo svojih usluga prema najnovijim modelima i praksi obavljanja farmaceutskog poslovanja, usavrše svoje stručne kompeticije i ojačaju samopouzdanje. U tome je glavnu ulogu odigrala izvrsna predavačica – doc. dr. sc. Arijana Meštrović iz kompanije Pharma Expert iz Zagreba.

Oktal Pharma je podržala ovu izuzetnu edukaciju tako što je ponudila odabrane proizvode iz svog širokog portfolija za interaktivni dio radionica, u sklopu kojih su magistri farmacije mogli da usavršavaju svoje vještine kroz odgovore na konkretna pitanja o proizvodima dobro im poznatih brendova kao što su Sinomarin, Deep Relief, Blink, Bio-Kult, Octenisept i drugi.