Podrška online projektu LEVEL UP with Nedim

Oktal Pharma je prepoznala potencijal online platforme namijenjene individualnim treninzima prilagođenim trenutnoj epidemiološkoj situaciji, uz edukaciju korisnika o očuvanju zdravlja lokomotornog sistema

LEVEL UP sistem je program treninga koji je implementiran u radu sa preko 3000 rekreativaca i sportaša sa kojim se postižu vrhunski rezultati.

Magistar sporta Nedim Babić, sa svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom već godinama ostvaruje fantastične rezultate i motiviše ljude koji su odlučili da naprave pozitivne promjene na svom tijelu i u svom životu.

Iako je epidemiološka situacija otežala rad teretanama i fitness centrima, Nedim je ipak nastavio da ostvaruje sjajne rezultate uz pomoć online platforme koja je prilagođena svim korisnicima i na kojoj su treninzi svakodnevno dostupni.  

Online platforma, osim motivacijskih primjera transformacije klijenata, često sadrži i online izazove, a na društvenim mrežama su dodatno dostupni mnogobrojni recepti za pripremu zdravih jela, predavanja na razne teme, diskusije i nagradne igre.

Kako su sportske povrede sastavni dio profesionalnog i rekreativnog bavljenja sportom, u ponuđenim sadržajima Nedim svoje klijente i pratioce često savjetuje o prevenciji i tretmanu sportskih povreda s Deep Relief gelom za ublažavanje boli koji se primjenjuje na kožu.