BIOLECTRA® MAGNEZIJ 300 MG DIREKT

20 vrećica

Dodatak prehrani sa sladilima; okus limuna ili naranče; u obliku mikrogranula koje se lako konzumiraju. Normalna, dnevna potreba za magnezijem iznosi oko 300 do 400 miligrama, a povećanu potrebu za magnezijem imaju mladi, trudnice, dojilje i starije osobe.

Normalna, dnevna potreba za magnezijem iznosi oko 300 do 400 miligrama. Povećana potreba za magnezijem javlja se u mladih, trudnica, dojilja i starijih osoba. Opskrba ispod donje granice može se javiti u povećanoj podložnosti stresu, smanjenju otpornosti i oscilacijama općeg zdravstvenog stanja.
Magnezij doprinosi:
- normalnoj funkciji mišića
- održavanju normalnih kostiju i zubi
- normalnom funkcioniranju nervnog sistema i normalnoj psihološkoj funkciji
- smanjenju umora i iscrpljenosti 
- ravnoteži elektrolita. 

Jednom dnevno progutati sadržaj vrećice. Vrećicu otvoriti u smjeru naznačene strelice. Mikrogranule isipati direktno na jezik i ostaviti da se polako otope. 

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.  

Upozorenje: Sadrži izvor fenilalanina. Kod prekoračenja doze, može imati laksativni učinak.

1 vrećica sadrži: 300 mg magnezija (80 % PU*)   
PU = preporučeni dnevni unos

Sastojci                                                                                                         
Magnezijev oksid, regulator kiselosti (natrijev citrat, limunska kiselina), sladila (sorbitol, aspartam, natrijev ciklamat), zgušnjivač (karboksi metil celuloza), aroma, tvari za sprječavanje zgrudnjavanja (magnezijeve soli prehrambenih masnih kiselina).

Vrlo ugodan okus limuna / naranče. Praktično, uzima se bez vode, direktno na jezik. Bez šećera.

VEZANI SADRŽAJI

ZANEMARENI MINERAL

Čvrste kosti i zubi, hormonska ravnoteža, zdrav srčanožilni i živčani sustav, te još puno toga, ovise o dostatnoj količini magnezija.

Saznajte više

KRATKI VODIČ ZA BUDUĆE MAME

Jesti dvostruko više hranjivih tvari, ostati aktivna, koristiti domaće lijekove i mijenjati dnevnu rutinu...

Saznajte više

MAGNEZIJEM PROTIV HRONIČNOG STRESA

Pod stresom potreba tjelesnih stanica za magnezijem naglo raste, a taj vrijedni mineral istodobno se pojačano izlučuje mokraćom.

Saznajte više