Novi sponzorski ugovor između Oktal Pharme Sarajevo i FK Sarajevo

Sa više od 50 domaćih i inozemnih partnera iz farmaceutske i srodnih industrija, koje za cilj imaju poboljšanje i unaprijeđenje zdravstvene zaštite u Bosni i Hercegovini, Oktal Pharma d.o.o. predstavlja krucijalnog partnera Bordo tima

Uspješna saradnja Oktal Pharme Sarajevo i Fudbalskog kluba Sarajevo nastavlja se već petu godinu za redom kroz, s tim da FK Sarajevo kroz bilten redovno obavještava navijače o zdravstvenom stanju prvotimaca kluba.

Direktor Oktal Pharme Sarajevo, gospodin Selen Balić prisustvovao je i treningu prvotimaca Fudbalskog kluba Sarajevo u Trening centru Butmir, gdje je šefu stručnog štaba, Husrefu Musemiću, poželio sreću u nastavku sezone, osvrnuvši se još jednom na visokoučinkovite proizvode Oktal Pharme koje koriste profesionalni sportisti, rekreativci, ali i građani koji imaju reducirane aktivnosti, upravo kao nadomještaj za svakodnevne potrebe u prevenciji i saniranju određenih zdravstvenih poteškoća.

Oktal Pharma je kompanija koja uvijek nastoji omogućiti dostupnom adekvatnu suplementaciju koja je u skladu sa svjetskim trendovima. U skladu s tim, na naše prostore dolazi novi član Bioelectra porodice - Bioelectra Sport plus šumeće granule koje pored magnezijuma i kalcijuma osiguravaju i nadomjestak elektrolita u organizmu i neophodna su podrška sportistima i rekreativcima.