Novi stručni portal za čitatelje koji žele unaprijediti zdravlje i kvalitet života

Oktal Pharma je lansirala novi moderni portal Vaše zdravlje na kojem čitatelji mogu pročitati brojne teme o zdravlju i dobiti savjete za poboljšanje kvaliteta života

Prije 15 godina Oktal Pharma je pokrenula portal Vaše zdravlje u želji da prati svjetske trendove informatizacije i proširi krug čitatelja časopisa Vaše zdravlje. Tokom gotovo dva desetljeća, na portalu je  objavljeno preko 2500 stručnih članaka koji su nastali u saradnji s više od 650 autora različitih zdravstvenih usmjerenja.

Novi portal Vaše zdravlje je lansiran u oktobru. Primjetna razlika u odnosu na dosadašnji portal svakako je moderan i pročišćen vizualni prikaz uz novu kategorizaciju stručnog sadržaja.

Dodatna novina je i mogućnost kvalitetnog pregledavanje sadržaja portala na svim uređajima - stolnom računaru, mobilnom uređaju ili tabletu, na način da su svi sadržaji jednako dostupni i jednostavni za korištenje.

U septembru ove godine je obilježena i dvadeseta godišnjica neprekinutog izdavanja časopisa Vaše zdravlje, povodom koje je osvježen vizualni identitet časopisa i predstavljena nova kategorizacija sadržaja. Časopis možete pronaći u apotekama, privatnim ordinacijama i drugim zdravstvenim ustanovama u Bosni i Hercegovini i regionu kao besplatan primjerak.

Trendovi se mijenjaju, ali briga za zdravlje je postojana, kao i namjera Oktal Pharme da čitateljima pomogne savjetima stručnjaka i preporukama farmaceuta. Osvježenje printanog i digitalnog izdanja samo je novi vizualni identitet već dobro poznate priče, koja će i dalje ispunjavati misiju pružanja informacija o zdravlju iza kojih stoji relevantna stručna javnost.

Pogledajte novi portal Vaše zdravlje!