Oktal Pharma bogatija za još jedan premium brend - Advancis

U ponudi Oktal Pharme Sarajevo nova formulaciju inovativnih proizvoda Advancis namijenjenih jačanju imuniteta, vitalnosti i energije

Advancis proizvodi su rezultat misije stvaranja učinkovitih i inovativnih formula za zdravlje koje dodaju vrijednost tržištu, našim partnerima i potrošačima. Formulacije su bazirane na bioaktivnim agensima prirodnog porijekla, hranjivim tvarima i standardiziranim biljnim ekstraktima koji pružaju stvarne koristi za ljudsko zdravlje, a proizvode se pod GMP standardima.

Dodaci prehrani, medicinska sredstva i kozmetika ovog brenda se, pored Bosne i Hercegovine, mogu naći na tržištima Portugala, Grčke, Libanona, Kuvajta, SAD-a, Angole, Crne Gore i mnogih drugih zemalja.

Advancis® Extra Cough Relief je sirup u čijem sastavu se nalaze ekstrakti sedam ljekovitih biljaka (timijan, islandski lišaj, zova, lavanda, bor, karanfilić i oregano). Preporučuje se kod iritacije disajnih puteva te kod prvih simptoma kašlja povezanog sa prehladom ili gripom. Mogu ga koristiti odrasli i djeca starija od šest godina.

Advancis® Extra Cough Relief  Kids je prirodni preparat u obliku sirupa, prijatnog okusa i obogaćen vitaminom C. Preporučuje se za ublažavanje suhog i produktivnog kašlja povezanog sa prehladom ili gripom kao i za jačanje imunološkog sistema. Prilagođen je djeci od četiri do 12 godina

Advancis® Royal Jelly sadrži 1000 mg matične mliječi, propolis, fruktooligosaharide i vitamin C. Preporučuje se za jačanje imunološkog sistema, vitalnosti i energije te za sve one koji žele poboljšati otpornost na respiratorne infekcije tijekom promjene godišnjih doba.