Podrška Green Lake BH Thriatlon Cupu

Oktal Pharma je kroz svoje brendove podržala međunarodni GREEN LAKE BH Triathlon Cup, koji je prvi put organiziran u augustu 2019. godine, i sa više od 160 takmičara i takmičarki iz devet država svijeta odmah se pozicionirao na listu obaveznih triatlonskih iskustava u regiji, ali i šire

Pod motom #DARETODREAM, u Lisičićima kod Konjica održan je pravi spektakl za ljubitelje triatlona, ali i sve ostale koji su bili prisutni - od volontera, preko policije, navijača do domaćina i organizatora događaja. Lisičići su poznati po tome što je u njima otkriveno arheološko nalazište koje pripada mlađem kamenom dobu.

Oktal Pharma je prepoznala ideju i iznenađujuće dobru organizaciju mladog tima triatlonaca entuzijasta te pružila svoju podršku kroz dva brenda usko vezana za sport.

Svaki od takmičara je unutar svog startnog paketa imao uzorak Biolectra sport šumećih granula, za kompenzaciju elektrolita, a Deep Relief gel se pobrinuo da poslije takmičenja ne bude bolnih mišića i zglobova.

Podsjetimo, ovu dvodnevnu manifestaciju na Jablaničkom jezeru u subotu je otvorio ambasador Ujedinjenog Kraljevstva - Matthew Field, koji je također i trkač rekreativac. 

Vidimo se ponovo za manje od godinu dana!