After Work Party za poslovne partnere

After work party Oktal

U predprazničnom raspoloženju, 18. decembra 2018., Oktal Pharma Sarajevo je u Klubu 1 u Sarajevu organizovala After Work Party za svoje poslovne partnere i zaposlene

U predprazničnom raspoloženju, 18. decembra 2018., Oktal Pharma Sarajevo je u Klubu 1 u Sarajevu organizovala After Work Party za svoje poslovne partnere i zaposlene. Na ovom događaju, koji je bio i medijski popraćen, okupilo se preko 160 poslovnih partnera, klijenata, saradnika, predstavnika društvenog i javnog života.
 
Na isteku tekuće godine, okupljenima se obratio direktor Oktal Pharme Sarajevo, gospodin mr. sci, Selen Balić, MBA, koji je sa prisutnima podijelio najzanačajnije događaje koji su obilježili 2018. godinu. Istakao je da je dolaskom 2019. poslovne i kalendarske godine za Oktal Pharmu Sarajevo nastupilo razdoblje izazova kojih niti jedna kompanija u snažnoj ekspanziji nije lišena. Predstavio je planove i strategiju za godinu pred nama, koja će biti izazovna u smislu dugo najavljivane integracije Oktal Pharme i Velfarm i njihovog jedinstvenog nastupa na tržištu.
 
“Nove vrijednosti koje podrazumijevaju objedinjavanje tržišne logike Oktal Pharme Sarajevo, najbolje distributivne modele,  marketinška podrška (koju na jedinstven način pružamo kao distributer), najveći broj istovarnih mjesta u BiH, snažan istovremeni razvoj obje logističke jedinice (Sarajevo i Gračanica) i posebno vrijednost ljudskih potencijala na kojima počiva ukupna strategija i snaga Oktal Pharme ohrabruje nas da u izazovnoj 2019. godini preuzmemo atribut najpoželjnijeg distibutera.” - poručio je prisutnima direktor Oktal Pharme Sarajevo, gospodin Selen Balić.
 
Prisutne je pozdravio i član Uprave Oktal Pharme Zagreb, dipl. oec. Mladen Grubišić te izrazio svoje uvjerenje u put kojim Oktal Pharma u Sarajevu sigurno korača.
 
Prisutni su proveli ovo druženje uživajući u umijeću muziciranja grupe “Mirza i Panduri”, koji su ovom druženju dali dodatnu vrijednost.