MULTI-GYN® FEMIWASH

100 ml

Multi-Gyn FemiWash čisti i osvježava intimno područje. Blag je i ne izaziva iritacije. Pogodan je i za osjetljivu kožu jer ne remeti normalnu floru rodnice. Pakiranje je dovoljno za 120 aplikacija.

Za blagu i njegujuću intimnu higijenu, bez sapuna. Izuzetno blago i sigurno, ne nadražuje.
pH uravnoteženo, bez parfema, bez konzervansa. Sadrži prirodne sastojke i mliječnu kiselinu.

Pritiskom na pumpicu nanesite malo koncentrisanog FemiWasha na dlan. Nježno razmažite po intimnom području pa isperite vodom. FemiWash se može koristiti i za ostale osjetljive dijelove tijela. Jedinstvena formula FemiWasha ostavlja na koži osjećaj svilenkaste mekoće.

Nema. Nije otrovno ako se proguta. Kao i kod svih proizvoda, moguća je preosjetljivost na neki od sastojaka, iako za ovaj proizvod smatra se vrlo rijetkom. Negativne interkacije nisu zabilježene.

Voda, glicerin, ekstrakt Aloe Barbadensis, gliceril-2 kokoat, laureth-10, sodium laureth-11 carboxylate, natrijev kokoamfoacetat, natrijev laktat, mliječna kiselina, kaprililglikol, pantenol, krospolimer galaktoarabinana i poliglukuronske kiseline* 
*2QR - kompleks: patentirani bioaktivni polisaharidi.

Da, možete koristiti Multi-Gyn FemiWash svakodnevno. Multi-Gyn FemiWash je koncentrovana pjena, a dovoljan je samo jedan pritisak na pumpicu. 
Da, čišćenje vodom može biti dovoljno. Za osjećaj svježine, vrlo često se koriste i emulzije koje, kao i Multi-Gyn FemiWash, trebaju biti bez bilo kakvih iritirajućih supstanci. U suprotnom, može se narušiti normalna flora rodnice.
Multi-Gyn FemiWash je koncentrovana pjena, a potreban je samo jedan pritisak na pumpicu. 
Ne, možete ga koristiti i u kadi ili kad ispirete samo intimno područje.