MULTI-GYN® FLORAPLUS

5 aplikatora po 5 ml

Multi-Gyn FloraPlus liječi i sprječava probleme rodnice uzrokovane kvasnicama, pruža prebiotičku podršku zdravoj flori rodnice te sprječava (ponavljajuću) kandidijazu. Ublažava tegobe kao što su iscjedak, svrbež, iritacija, crvenilo i osjetljivost.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o medicinskom sredstvu,  a o rizicima i nuspojavama pitajte svog ljekara ili farmaceuta

Kako djeluje Multi-Gyn FloraPlus
Multi-Gyn FloraPlus je prirodan proizvod koji se temelji na patentiranom bioaktivnom 2QR-kompleksu u kombinaciji s prebiotičkim sastojcima. Prebiotici su hranjivi sastojci u Multi-Gyn FloraPlus koji podržavaju rast dobrih i korisnih laktobacila. Multi-Gyn FloraPlus optimira floru i pH vrijednost rodnice.
2QR-kompleks je prirodna tvar koja potiče od biljaka i sastoji se od bioaktivnih polisaharida. Ima jedinstvenu sposobnost blokiranja adhezije (lijepljenja) štetnih bakterija i na taj način, prirodnim putem učinkovito neutralizira ove bakterije. Prirodan učinak blokiranja te učinak prebiotika je siguran i bezopasan, jer se ne temelji na toksičnim tvarima ili jakim hemikalijama. Nema poznatih štetnih događaja. Ova jedinstvena kombinacija čini Multi-Gyn FloraPlus idealnim proizvodom za zdravu rodnicu.
Multi-Gyn FloraPlus održava ravnotežu flore u rodnici tako što suzbija štetne mikrobe i podržava razvoj korisnih laktobacila (bakterije mliječne kiseline).
Multi-Gyn FloraPlus tako stvara optimalnu i prirodnu floru koja sprječava tegobe povezane s prekomjernim rastom nepoželjnih mikroorganizama kao što je kandida. Zato je Multi-Gyn FloraPlus vrlo učinkovit u sprječavanju (ponavljajućih) problema rodnice. Učinkovito ublažava tegobe poput iscjetka, svrbeža, nadraženost, neugodnog mirisa, crvenila i osjetljivosti.

Multi-Gyn FloraPlus nije lijek antimikotik, već je zbog svojeg jedinstvenog načina djelovanja klasificiran kao medicinski proizvod.

• Za liječenje problema rodnice uzrokovanih kvasnicama :
primijenite 1 jednodozni aplikator neposredno prije odlaska na spavanje, tijekom 5 uzastopnih dana.
• Za izravno ublažavanje svrbeža, nadraženosti, neugodnog mirisa i iscjetka iz rodnice:
primijenite 1 jednodozni aplikator kad god je potrebno ublažavanje tih simptoma
• Za sprječavanje problema rodnice (kao što su ponavljajuće infekcije kvasnicama) kao podrška dobrim laktobacilima, te kao zaštita od problema rodnice:
primijenite 1 jednodozni aplikator svaka 3 dana.
Multi-Gyn FloraPlus ne smije se primjenjivati duže od 30 uzastopnih dana. To omogućuje da se flora rodnice reguliše sama i bez podrške. U slučaju trajnih ili ponavljajućih tegoba, uvijek se trebate obratiti ljekaru.

Primjena
Multi-Gyn FloraPlus je prebiotički gel za rodnicu kojeg treba primijeniti u rodnicu. Jedan jednodozni aplikator je za jednu primjenu. Prebiotički gel za rodnicu primjenjuje se direktno u rodnicu uz pomoć posebno oblikovanog aplikatora. Nakon upotrebe bacite jednodozni aplikator.    

Napomena!
Kao aktivni proizvod, Multi-Gyn Flora Plus može stvoriti osjećaj topline i peckanja nakon primjene. To je sasvim normalno i nestati će nakon nekoliko minuta.

Štetna djelovanja
Nema poznatih štetnih djelovanja. Budući Multi-Gyn FloraPlus ima optimalnu kiselost (nizak pH) za rodnicu, a sperma je lužnata (visoki pH), primjenom Multi-Gyn FloraPlus može se smanjiti aktivnost spermija. Stoga ne preporučujemo primjenu Multi-Gyn FloraPlus tokom razdoblja ovulacije kada pokušavate zatrudniti. Multi-Gyn FloraPlus se ne bi trebao koristiti prije i nakon spolnog odnosa ako želite zatrudniti. Multi-Gyn FloraPlus nije kontraceptiv.
Ako ste vrlo osjetljivi na alergije, možete staviti malo gela na unutrašnju stranu podlaktice. Ako se pojavi crvena točkica koja svrbi, savjetujemo ne primijeniti Multi-Gyn FloraPlus.

Primjena s lijekovima
Nije poznat utjecaj Multi-Gyn FloraPlus na lijekove.

Trudnoća i dojenje
Nema poznatih kontraindikacija za primjenu Multi-Gyn FloraPlusa tokom trudnoće i dojenja.

Krospolimer galaktoarabinana i poliglukuronske kiseline*, prebiotici
*2QR - kompleks: patentirani bioaktivni polisaharidi.

Multi-Gyn FloraPlus izravno djeluje na simptome i prirodan je proizvod koji nema negativan utjecaj na vaginalnu floru. Multi-Gyn FloraPlus potiče rast dobrih bakterija i sprječava rast kandide.

Vrijeme djelovanja razlikuje se od osobe do osobe, ali olakšanje simptoma možete osjetiti odmah.
Da, za najbolji učinak savjetujemo Vam da potrošite 5 tuba. 
Ne, ne postoje poznati neželjeni učinci. 
Multi-Gyn FloraPlus direktno djeluje na simptome i prirodan je proizvod koji nema negativan uticaj na floru rodnice. Multi-Gyn FloraPlus potiče rast dobrih bakterija i sprječava rast kandide. 
Da. Multi-Gyn FloraPlus razvijena je upravo zato što antimikotici često kao sporedan učinak imaju ponovni nastanak gljivične infekcije. Multi-Gyn FloraPlus potaknut će rast dobrih bakterija i neće gljivicama dopustiti da se razvijaju.